ladusvalas blogg

100 dagar

Publicerad 2015-02-27 23:25:00 i Allmänt,

Just nu sitter jag på Technology Helpline för att försöka bota min laptop som har dragit på sig en mystisk plåga som gör att jag inte kommer åt någon av mina webbläsare. Tills problemet är fixat använder jag tabletten samt datasalsdatorer. Lite inconvenient men ingen fara.
 
Igår blev alla seniors inbjudna till ett class exclusive social event för att skåla för de sista hundra dagarna av college. Rektorn höll ett tal på kyriet "Class of 2015! You are GUSTIES, and what do gusties DO?? Gusties learn! Gusties gather! And gusties... GIVE! In forty years from now some of you will be millionaires. Remember to give back to the college... Welcome to the Alumn Association!!".
 
Alla över 21 fick ett snoffsigt öl- eller vinglas att fylla med två drinkar - självklart fick bara tomma glas lämna lokalen en och en halv timme senare - samt en tallrik med plockmat. Jag var helt uppspelt över att vi fick använda riktigt porslin istället för engångs. Classy! Till och med babymorötterna var lite krispigare än de som serveras i the caf.
 
Tidigare under dagen hade jag mitt sista möte med Hannah som ska föda barn när som helst. Vi summerade, planerade för framtiden och så gav hon mig utskriften av hela min journal från de fyra terminerna som vi setts. Läste den i natt, vilket jag delvis ångrar eftersom hennes anteckningar är väldigt detaljerade. Skulle ha väntat med att läsa men jag antar att jag var nyfiken. 
 
Fåglarna har börjat att kvittra så smått och solen skiner mer för var dag. Det känns konstigt att det är tänkt att jag ska ta examen härifrån, som att uppleva studenten en gång till. Folk är så entusiastiska, firandet har redan börjat. Det är ganska kul. Jag och Trang har köpt biljetter till presidentbalen.
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela