ladusvalas blogg

Bananer, vindruvor och osaltade cashewnötter

Publicerad 2007-10-26 21:41:23 i Allmänt,

Bananer antyder att jag gillar söta frukter. De antyder också att jag gillar frukter som inte kladdar, som är lättuggade och allmänt lätthanterliga. De är gula; jag gillar gult, de är billiga; jag är ekonomisk (eller kanske snål), och sist men inte minst - det var banan som ledde mig (om någon undrar hur får den gärna knacka en kommentar) till kameran jag har haft mycket kul med och användning för.

Vindruvor bekräftar det jag sa om sötman och dess mina smaklökars välkomnande. Vindruvor kan förvisso vara lite kladdiga men smaken kompenserar och överväger. Man blir mätt (som av banan), kanske inte långvarigt och hur näringsrikt vet jag inte, men i alla fall. Vindruvor är också en oslagbar sommarfrukt. (Sommar, jag saknar dig.)

Cashewnötter... (Det faktum att de råkar vara osaltade är nog till största delen ett sammanträffande.) Egentligen gillar jag chilinötter bäst men sedan jag knaprade cashewnötter hos min kusin gick det upp för mig att de var helt ok ändå, om inte till och med goda. Dessutom går det rykten om att de ska vara hälsosamma.

Nu kanske ni undrar varför jag har skrivit detta. Och vet du vad, det har jag nog inte något svar på. Den här texten visar nog inget annat än att jag... gillar mat!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela