ladusvalas blogg

Sommarlovet är snart slut-kris

Publicerad 2008-08-22 01:37:59 i Allmänt,

Nu är det nästan bara helgen kvar innan skolan börjar om. Jag funderar som bäst på vad jag ska berätta när alla frågar hur sommaren varit och vad man gjort. De största händelserna är väl att jag varit till USA, att jag jobbat, övat inför körkortet, varit med Daniel, hittat lägenhet till Daniel, ätit glass, varit på stan, haft omvänd dygnsrytm och att Helena flyttat till USA. Jag har inte ogillat regnet.

Den senaste veckan har jag varit ovanligt rastlös och bara gått från den ena sysselsättningen till den andra. Jag har haft en stark vilja att uträtta konkreta saker och har liksom inte alls velat ligga och lata mig trots att det egentligen var den ursprungliga planen för den här sista lovveckan. Jag vill att det ska hända saker!

Därför har jag fått med mig offret (min käre pojkvän) att aktivera sig med mig imorgon. Vi tänkte gå på bio men Kung Fu Panda går inte längre, så vi får hitta på något annat. På lördag ska vi åka till Haparanda. Inte för att någon av oss har något särskilt ärende på IKEA utan för att, som sagt, jag vill "uppleva" något. Du är så snäll som följer med på allt jag hittar på! Kanske söndag blir en slappdag, men troligen inte; jag kommer säkert att vara så uppspeedad över morgondagen att jag knappt kommer att kunna skilja vänster från höger.

Idag träffade jag Alexandra och på kvällen även Johan. Underbart uppiggande! Och Kajsa som flyttar på söndag - glöm inte att meddela ny adress!

Jag är lite besviken för att jag var säker på att jag hade ett speciellt nummer av en tidning, vilket jag inte hade. Men jag ska inte sörja utan istället läsa igenom USA-dagboken en gång till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela