ladusvalas blogg

Det första inlägget

Publicerad 2007-09-29 00:23:03 i Allmänt,

Nu är jag här; händerna vilar medan jag funderar över vad jag ska författa i det första inlägget på min nya blogg.

Så vad är då meningen bakom skapandet av ladusvalas blogg?
Helt enkelt att jag älskar bloggfenomenet som sådant och tycker att det är något av det allra bästa IT-revolutionen fört med sig. Jag vill vara med.

Här kommer jag att skriva tankar jag har om livet, världen och samhället. Jag kanske lägger upp någon recension och jag tror inte att citat kommer att bli en ovanlig syn. Dock skulle jag nog inte förvänta mig inlägg i löpande kvantitet... Alltså, jag menar, jag kommer antagligen inte uppdatera flera gånger om dagen, som jag vet att det finns bloggare som gör, men när jag väl skriver så ska jag göra mitt bästa för att det ska bli kvalitét ;)
(Förstörde jag för mig själv nu, genom att skriva så där?)

Eftersom jag nu "officiellt träder in i bloggosfären" kanske det skulle sitta på sin plats med någon sorts presentation? (Jag har någon slags (långsökt?) vision om att någon läsare, som inte känner mig sedan tidigare, kommer att följa mig från start för att om några månader eller kanske år kunna tänka att "jag lärde känna henne via bloggen". Jag menar, hur coolt vore inte det?)

Aah... Jag är alldeles för trött för att orka skriva ihop någon flytande informationstext om mig själv! Nå, jag har fyllt i lite konkreta fakta om mig under min profilbild så om ni är intresserade kan ni ju alltid vända blicken ditåt... eller något. Nu ska jag hur som helst gå och lägga mig. Sömnen har dessvärre haft en tendens att komma i andra eller tredje hand den senaste tiden och jag antar att jag borde ge den rättvisa åtminstone på helgen. God natt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela